FAQs

FAQs

Frequently Asked Questions

Met onze drones en ervaren drone-piloten kunnen we sfeervolle opnames en foto's maken van zowel een binnen- als een buiten-locatie. Afhankelijk van jouw wensen maken we een script en een vluchtplan.
Alle opnames en foto's worden gedeeld met jou via een tijdelijke download-link en zijn zonder enige copyright te gebruiken voor eigen doeleinden.
Wij gaan eerst samen met jou een script maken waarin al jouw wensen staan. Afhankelijk daarvan maken we een vluchtplan en een afspraak om op locatie te filmen. Desgewenst gaan onze editors aan de gang met de beelden en leveren wij een kant-en-klare video af met bijbehorende muziek en animaties.
Afhankelijk van het script en het vluchtplan gaan onze gecertificeerde drone-piloten kijken naar de mogelijkheden. Al onze piloten zijn volledig opgeleid om veilige vluchten uit te voeren en om zich te houden aan de regelgeving. Wij houden rekening met de no-fly en CTR zones en zorgen dat de opnames op een correcte manier worden gemaakt.
Het is niet toegestaan om zelf vluchten uit te voeren met onze drones. Onze piloten zijn gecertificeerd en bekwaam om op een veilige manier de vluchten en opnames te maken.