Over ons

Over ons

Background Image

OVER ONS

LAAT ONS JOU HELPEN AAN MOOIE DRONE OPNAMES

Onze visie is om jouw doel te bereiken met het maken van mooie opnames en foto's

Divider Image

Met onze jaren aan ervaring vliegen met een drone willen wij bedrijven en consumenten graag een service aanbieden om een unieke opname te creeeren.

Onze specialisten staan het hele jaar door klaar om jou te helpen aan mooie opnames en foto's vanaf onze drone. Door middel van drones krijg je unieke mogelijkheden om creatieve en dynamische video's en foto's te maken.

Bel ons of stuur ons een bericht om alle mogelijkheden te bespreken. Na een intake-gespreken zullen wij met een voorstel komen. Dit voorstel kan bestaan uit een aantal drone opnames waarna jij het materiaal kunt downloaden. Ook kan je ervoor kiezen om de opnames door een van onze video-editors te laten bewerken tot een mooie montage met bijbehorende achtergrondmuziek en/of animaties.

Onze piloten

Onze drone-piloten zijn officieel gecertificeerde bestuurders van drones in de A1, A2 en A3 klasses. Wij stellen hoge eisen aan veiligheid en transparantie voor de vluchten die wij maken. Tijdens het maken van een vluchtplan zal de drone-piloot samen met jou alle wensen doornemen en zou goed als mogelijk alle opties doornemen.

Onze drones

Wij vliegen voornamelijk met drones van het met DJI. In ons arsenaal van drones maken wij op dit moment veelal gebruik van de DJI Mavic 2 Zoom voor de opnames.

Post productie

Nadat de opnames zijn gemaakt bieden wij de mogelijkheid om deze te bewerken in een video-programma. Onze designers en animators kunnen de opnames voorzien van achtergrondmuziek en animaties.

Bel ons

Neem direct contact op met een van onze experts via onderstaand telefoonnummer.

E-mail ons

Stuur ons een email en wij komen snel bij je terug met een passend antwoord.

Stuur een bericht