Services

Services

Wij bieden verschillende services aan voor een scala aan toepassingen. Onze drone-piloten en designers zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Zie hieronder de verschillende services die wij aanbieden. Klik op de tegel om meer informatie te krijgen. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via onze contact-formulier.

FAQ

FAQ

Veelgestelde Vragen

Divider Image

Mogelijk heb je vragen omtrent de drone opnames of wil je meer weten. Zie hiernaast de veelgestelde vragen.

Mocht je vraag er niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op via onze Contact-pagina.

Met onze drones en ervaren drone-piloten kunnen we sfeervolle opnames en foto's maken van zowel een binnen- als een buiten-locatie. Afhankelijk van jouw wensen maken we een script en een vluchtplan.
Wij gaan eerst samen met jou een script maken waarin al jouw wensen staan. Afhankelijk daarvan maken we een vluchtplan en een afspraak om op locatie te filmen. Desgewenst gaan onze editors aan de gang met de beelden en leveren wij een kant-en-klare video af met bijbehorende muziek en animaties.
Afhankelijk van het script en het vluchtplan gaan onze gecertificeerde drone-piloten kijken naar de mogelijkheden. Al onze piloten zijn volledig opgeleid om veilige vluchten uit te voeren en om zich te houden aan de regelgeving. Wij houden rekening met de no-fly en CTR zones en zorgen dat de opnames op een correcte manier worden gemaakt.
Het is niet toegestaan om zelf vluchten uit te voeren met onze drones. Onze piloten zijn gecertificeerd en bekwaam om op een veilige manier de vluchten en opnames te maken.
Alle opnames en foto's worden gedeeld met jou via een tijdelijke download-link en zijn zonder enige copyright te gebruiken voor eigen doeleinden.

WIJ ZIJN ER OM JOU TE HELPEN

Laten we praten over jouw wensen