Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw & Renovatie

Background Image

NIEUWBOUW & RENOVATIE

LAAT DE TOEKOMSTIGE BEWONERS UNIEKE BEELDEN ZIEN

Gebruik drone-beelden om de nieuwe bewoners een unieke kijk te geven op hun huis

Divider Image

Als project-ontwikkelaar wil je de toekomstige bewoners van jouw project constant en op een unieke manier op de hoogte houden van de voortgang. Met gebruik van speciale drone-beelden kan je in hoge kwaliteit de bezoekers mee laten kijken hoe de bouw of renovatie verloopt.

Onze ervaren drone-piloten zorgen voor een uniek beeld van jouw project. Door gebruik te maken van de laatste technieken en software kunnen wij voor jou video- en foto-materiaal maken vanuit een uniek perspectief. Denk bijvoorbeeld aan een opname van bovenaf inclusief rustige achtergrond-muziek of animaties. Of misschien een aantal 3D-panorama beelden.

Plaats mooie 3D Panorama beelden op je site om de bezoekers een update te geven van de status van de nieuwbouw of de renovatie. Zo kunnen zij zelf zien hoe de bouw verloopt en op een interactieve manier op de hoogte gehouden worden van de voortgang.

Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Tijdens het intake-gesprek luisteren wij naar jouw behoeftes en gaan wij aan de slag met een vluchtplan. Dit plan bespreken wij met je en we maken een afspraak om op locatie in een aantal uur de opnames te maken.

Na de opnames gemaakt zijn gaan onze designers aan de slag om alles te monteren. Desgewenst kunnen wij achtergrond-muziek toevoegen en/of animaties toevoegen aan de video. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Neem contact met ons op