Verkoop huis

Verkoop huis

Background Image

VERKOOP HUIS

UNIEKE BEELDEN VAN JOUW HUIS

Laat je huis en omgeving zien op een bijzondere manier

Divider Image

Wil je bij de verkoop van je huis de mensen een speciaal beeld laten zien van het pand en de omgeving? Kies er dan voor om gebruik te maken van drone-opnames om zo de kijkers een goed beeld te geven van de locatie.

Wij kunnen opnames maken van het huis, maar ook van de tuin en de omgeving. Met de beelden van bovenaf krijgen de geïnteresseerden een goed beeld van de ligging en de situatie in de wijk. Bepaal zelf welke onderdelen van jouw huis en tuin speciaal zijn en wij zorgen voor unieke drone-opnames van deze plekken.

Plaats mooie 3D Panorama beelden op je site om de bezoekers een uniek beeld te geven van het huis. Door middel van de interactieve mogelijkheden kan je kijken 360 graden om zich heen kijken.

Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en ideeën. Tijdens het intake-gesprek luisteren wij naar jouw behoeftes en gaan wij aan de slag met een vluchtplan. Dit plan bespreken wij met je en we maken een afspraak om op locatie in een aantal uur de opnames te maken.

Na de opnames gemaakt zijn gaan onze designers aan de slag om alles te monteren. Desgewenst kunnen wij achtergrond-muziek toevoegen en/of animaties toevoegen aan de video. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Neem contact met ons op